29 Ocak 2018 Pazartesi

Kanada Göçmenlerini Arıyor!

Uluslararası öğrencilerin yerel iş deneyimi kazanmalarına yardımcı olmak için University of Prince Edward Island - Kanada İşyeri Araştırmaları'nda yeni bir pilot proje oluşturuldu.

Pilot uygulama ile birçok uluslararası öğrenci, profesyonel olarak iş yerinde çalışmak için fırsat buluyor. Uygulama, öğrencilerin Kanada'daki bir işyerinde deneyim kazanmalarına, ağ kurmalarına ve özgeçmişlerini iyileştirmelerine yardımcı oluyor.

University of Prince Edward Island'dan uluslararası öğrenci işveren irtibat görevlisi olan Hope Nestor, öğrencilerin mezun olduktan sonra Prince Edward Island'da kalması için bir neden vermek olduğunu söyledi.

"Bu, uluslararası öğrencilere toplulukta bu bağlantıları kurma ve onlara Prince Edward Adası'nda hangi tür istihdamın yapıldığına dair bir fikir vermeye vermeye yönelik." Diyor Nestor.
Mezun oldukları zaman kalmak istiyorlar ve sahip oldukları imkânları anlıyorlar, burada kalmak istedikleri için şanslıyız. "

Çoğu öğrenci, Mart ve Nisan ayları boyunca devam eden yaklaşık 30 saatlik işe girdi.
Üniversite pilot projeyi, gelecekte tekrar teklif edilecek mi diye inceleyecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Dünyanın Merkezi: New York

New York Eyaleti'nin geniş yelpazedeki kültürel ve eğlence seçenekleri, dil öğrenenler için büyük bir cazibe merkezi haline getirmekte...