13 Nisan 2018 Cuma

Malta'da Bu Yaz Yapılacak 7 Şey!



Malta, güneşte eğlenirken İngilizce öğrenmek için harika bir yerdir. Malta, tüm yeteneklere sahip genç yetişkinler için İngilizce kursları sunarken, dost canlısı insanlar yeni becerilerini geliştirebilmesi için harikadır.


1 | Malta Moda Haftası - 26 Mayıs - 2 Haziran
Malta Moda Haftası, adanın tasarımcılarının, makyaj sanatçılarının, saç stilistlerinin ve sosyal aktivitelerin en iyisini sunar. Moda şovları, partiler ve etkinliklerden oluşur. Program son gün bir ödül kutlamasıyla sona erer ve moda alanında en prestijli ödülleri dağıtır.



2 | Valletta Film Festivali - 8 - 17 Haziran
Valletta Film Festivali, Şili, Polonya, Malta ve daha birçokları dahil olmak üzere dünyanın dört bir yanındaki uluslararası filmleri sergiliyor. Resmi yarışma 3 bölümden oluşuyor: En İyi Film, En İyi Belgesel ve En İyi Kısa Film.



3 | MTV ve Malta Müzik Haftası Adası - 27 Haziran - 1 Temmuz
Isle of MTV, 27 Haziran'da St. Publius'un Floriana Kilisesi'nin önünde, bu yıl başörtülü Dmitri Vegas & Like Mike'ın yer aldığı ücretsiz bir konserden oluşuyor. Malta Müzik Haftası sırasında gerçekleşecek etkinlikler arasında gece club’leri, sokak konserleri ve resmi ‘after-party’ler sayılabilir. Malta Müzik Haftası hakkında daha fazla ayrıntı yakında açıklanacak, ancak ana MTV Konserine gitmeye ilgi duyan herkes, bu yılki etkinlikte bir yer edinmelerini sağlamak için ön kayıt yaptırabilir!


4 | Marsovin Şarap Festivali - 7 - 9 Temmuz
Marsovin Şarap Festivali'nin 10. yıl dönümü, Valletta'nın 2018 yılı için Avrupa kültür başkenti olarak kutlanmasıyla Valletta 2018'in resmi sponsorları olurken, bu yıl festivalin her zamankinden daha büyük ve daha iyi olması gerektiği anlamına geliyor! Şarap denemenize izin veren şarap jetonları için girişte 16€’luk jeton ile tadım yapabilir, etkinlik sırasında kullanacağınız kendinize ait bir şarap bardağını etkinlik sonrasında eve götürebilirsiniz.


5 | Tomorrowland - 28 Temmuz
Belçika'nın dünyaca ünlü festivali, Unite With Tomorrowland Malta ile Marsa Spor Kompleksi'ne harika müzikler getiriyor. Dünyanın dört bir yanındaki festivali aynı anda kutlayan diğer topluluğa katılın. Bilet satışları çoktan başladı ve kısa bir süre sonra program detayları açıklanacak.


6 | Bira Festivali - 28 Temmuz - 6 Ağustos
Ta’Qali Milli Parkı'ndaki 37 yıllık Farsons Bira Festivali, en iyi yerel müzik, bira ve eğlencenin 10 gününü bir araya getiriyor. Festivale giriş ücretsizdir ve sizi güvenli bir şekilde geri götürmek için özel toplu taşıma seçenekleri mevcuttur. 50'den fazla ödüllü bira ve 70'den fazla sanatçının performans göstermesi planlanıyor.


7 | Plajlar - Herzaman
Malta’nın plajları, adanın kuzeyindeki ışıltılı kumlu plajları kayalık plajlara kadar uzanmaktadır. Malta, dünyanın her yerinden en iyi dalış destinasyonlarından biri olarak görülmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Dünyanın Merkezi: New York

New York Eyaleti'nin geniş yelpazedeki kültürel ve eğlence seçenekleri, dil öğrenenler için büyük bir cazibe merkezi haline getirmekte...