18 Nisan 2018 Çarşamba

Amerika Batı Sahili


Amerika'nın Batı Kıyısı, yurtdışından gelen öğrenciler için keşfedilmeyi bekleyen yerler arasında vazgeçilmez konumda ve ziyaretçileri kendine çekmek için için bolca güzelliğe sahip.

California, Oregon ve Washington eyaletlerinin kıyı bölgelerini kapsayan ABD Batı Kıyısı, yol gezileri, büyüleyici maceralar ve bol bol güneş ışığı sunuyor.

Ziyaretçiler Tinseltown'da gezilerine başlamalı ve Hollywood Şöhret Kaldırımı, Grauman Çin Tiyatrosu ve Hollywood’u ziyaret etmelidir. Disneyland'ın anavatanı olan Anaheim'a sahil kesiminden kuzeyde bulunan Santa Monica üzerinden gidebilirsiniz. Beverly Hills, Culver City ve Westwood gibi çevredeki bölgeleri keşfetmek için yeni tren hattını kullanabilirsiniz.

California'nın doğusunda bir gezi ya da bir helikopter turu ile görkemli Las Vegas veya Büyük Kanyon manzarası ziyaretçilerin ilgisini çekmektedir.

Santa Barbara, kuzeye doğru uzanmaktadır. Şehrin yukarısındaki tepelerde bir yürüyüşe katılmadan önce Amerikan sahil şeridi cazibesi ile sizi kendine çekecek mükemmel bir yerdir.

San Francisco'ya giderken, California'daki Yosemite Ulusal Parkı'nın ve yakınlardaki Ölüm Vadisi'ndeki doğal güzellikleri ve yarattığı güzel ortamı keşfedebilirsiniz. Danimarka tarzına sahip bir şehir olan Solvang şehrine bir ziyarette bulunmayı unutmayın.

Ormanların, dağların, çiftliklerin ve plajların farklı manzaralarını, modaya uygun ve ilgi çekici Portland'ı ve tarihe geçmiş Salem'i gezebilmek için Oregon'a eyaletine geçebilirsiniz.


Batı Sahili boyunca, vahşi Roosevelt Elk, alpin çayırları ve şelaleleriyle engebeli Olimpik Milli Park'ın bulunduğu Washington eyaletine kadar devam edin. Caz müziğinin efsaneleri Ray Charles ve Quincy Jones'un kariyerlerine başladığı başkent Seattle’ı mutlaka gezin.  

 Yapılacaklar ve Görülecek Şeyler
OSA Soccer Academy'deki Charlotte Siwers, Seattle şehrinde, göllerin, yakındaki adaların ve dağların 360 derecelik bir görünümünü sunan ikonik kulesi ‘Space Needle’ı tavsiye etmekte.

The Staples Center
"Bu, Los Angeles şehir merkezinde bulunan son teknoloji arenamızdır, Dünyaca ünlü NBA takımları Los Angeles Lakers ve Los Angeles Clippers maçlarını burada oynamaktadır." diyor. College of English Language’den Christopher Thebing. Merkez ayrıca çok sayıda etkinliğe ev sahipliği yapıyor.


San Diego Hayvanat Bahçesi
University of San Diego English Language Academy’den Francine Chemnick hayvanat bahçesi ve safari parkını ziyaret etmenizi tavsiye ediyor.

Channel Islands Milli Parkı
“Bu, olağanüstü doğal ve kültürel kaynakların korunması için oluşturulan milli park beş olağanüstü ada ve okyanus çevresini kapsar” diyor University of California’nın Santa Barbara kampüsünden Dr. DeBacco.

Yemek Yiyebileceğiniz Yerler
San Diego Eyalet Üniversitesi Amerikan Dil Enstitüsü'nün Miffy Yuan, Convoy bölgesinde bir miktar geleneksel mutfağı tavsiye etmektedir. “San Diego'nun en etnik çeşitliliğe sahip semtlerinden biri ve şehirdeki en iyi Asya restoranlarına sahip.”

Washington, Seattle'da OSA Futbol Akademisi'nden Charlotte Siwers'e "Uluslararası Bölge, çok makul fiyatlı birçok otantik Asya restoranı ile doludur. Ayrıca şehirde farklı bölgelere giden ve çok çeşitli yiyeceklere yer veren büyüyen bir yiyecek sahnesi de var."

Santa Barbara'dan Kim "Deniz ürünlerini seviyorsanız, Brophy Bros Clam Bar & Restaurant kesinlikle görülmesi gereken yerlerden biri!" diyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Dünyanın Merkezi: New York

New York Eyaleti'nin geniş yelpazedeki kültürel ve eğlence seçenekleri, dil öğrenenler için büyük bir cazibe merkezi haline getirmekte...