24 Ocak 2018 Çarşamba

Manchester'ı Deneyimleyin!

Güçlü bir kimlik ve hoş karşılayan doğasıyla Manchester, girişimci bir ruh, rakipsiz müzik dünyası ve sportif kahramanlarla kültürel açıdan heyecan verici bir şehirdir.
Sakinleri ve ziyaretçileri, şehrin tarihi ve kültürü ile patlayan heyecan verici bir enerji gibi görünen İngiltere'nin Manchester şehrinde bulunan canlılığı ve canlılığı tarif edemez. Endüstri Devrimi'nin doğum yeri olan dünyanın en ünlü futbol kulübünün evinde olmaktan, "Manchester" müzik sahnesine kadar, kuzeyin merkezinde tüm zevklere hitap eden bir şehir.
Manchester şu anda İngiltere'de en çok ziyaret edilen üçüncü kent ve British Study Centres çalışanı Clare Sargeant, Manchester’ı "çok genç, uluslararası ve davetkar" olarak tanımlar. Richard Mace Communication School’a göre, "çeşitlilik ve kabul" çok kültürlü atmosferi kentin cazibesine katkıda bulunuyor. Dahası, kültürünüzü anlamamıza ve diğer kültürleri keşfetmemize katkıda bulunabilirsiniz. "

The Essential English Centre'dan Jo Wilde "Manchester halkı müzik müzik ile yaşıyor" diyor. Öğrencilerin, moda, bohem Kuzey Bölgesi bölgesinde yer alan, Night and Day, Gullivers, Matt & Phreds ve Soup Kitchen da dahil olmak üzere, uygun bir deneyim kazanmaları için bağımsız müzik mekanlarına gitmesini öneriyor.

Kaçırılmaması gereken bir başka bölge, şimdi alışveriş, sokak yemekleri ve kokteyl barları için birincil alan olan şehrin rejenere bir parçası olan Spinningfields'dir. Ayrıca ilerici, bağımsız sanatçılar ve Victoria gotik John Rylands kütüphanesi için ARTZU Galeri alanının yanı sıra The Crystal Maze canlı müzik deneyimine ev sahipliği yapmaktadır!

"Atom ilk kez 1902'de Manchester'da Ernest Rutherford tarafından bölündü"

Manchester'ı tanıyın
Futbol çılgınlığı

Büyük bir maça bilet bulacak kadar şanslı değilseniz, IH Manchester’dan Peter Hayes, Ulusal Futbol Müzesi'ni ziyaret etmenizi öneriyor. "Bu müzede en favori aktivite, Premier League kupasını elinizde tutarken bir selflie çekmektir" diyor ve ekliyor "İçimdeki küçük çocuk asla bundan yorulmadı!"

Sanat ve El işi
Manchester Central School of English www.manchestercse.co.uk adresinden Emma Kenyon, Manchester El Sanatları ve Tasarım Merkezinde ellerini dağınık tutuyor diyor. "Burada seramik ve mücevher, sanat ve tekstilden yerel sanatçı ve tasarımcıların yapımlarını yapacaklarını ve satış yapacaklarını göreceksiniz" diye ekliyor.

Peaky’yi Keşfedin
Bir gün şehirden uzaklaşın ve Peak Bölgesini ziyaret edin, Communicate School'dan Richard, "pitoresk İngiliz köylerinde dolaşın ve tarihi köprülerden geçin. Milli Parkın yaklaşık yüzde 90'ı tarım arazisi (yaklaşık 1.800 çiftlik) ve yılda 10 milyon ziyaretçi çekiyor.

Yemek Noktaları
Sam'in Chop House'una ya da Bay Thomas'ın Chop House'a bir ziyaret yapılması IH Manchester'dan Peter'e göre bir olmazsa olmazdır. "Gerçekten harika, sizi Viktorya döneminde hissettiriyor ve yemekleri çok iyi" diyor.
​​Manchester Merkez Okulundan Emma,  'Curry Mile' sokağında gezmek bir başka zorunluluktur diyor. "Orta Doğu ve Güney Asya mutfağında uzmanlaşmış 70'den fazla restorana ev sahipliği yapıyor", Asya'nın dışındaki Güney Asya restoranlarının en yoğun olduğu bölgenin Manchester olduğu düşünülmektedir.
Geleneksel Kuzey pastası için, The Essential English Centre'daki Jo, Piazminster'i Kuzey Mahalle'sinde öneriyor. "The Kitchen, çeşitli cadde yiyecek tezgahları, hepsi tek bir çatı altında, Spinningfields'da bulunuyor."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Dünyanın Merkezi: New York

New York Eyaleti'nin geniş yelpazedeki kültürel ve eğlence seçenekleri, dil öğrenenler için büyük bir cazibe merkezi haline getirmekte...